Et værksted der følger med tiden

På værkstedet hos MH Automobiler ApS i Odense beskæftiger vi dygtige og faglærte mekanikere. Vi stiller høje krav til os selv og vores personale. Det er med til at sikre, at vi altid holder en høj standard.

Altid opdaterede på den nyeste teknologi

Udviklingen i bilindustrien går hurtigt og i takt med at bilernes teknologi udvikler sig, sker der også en udvikling af det udstyr, der skal til for at kunne vedligeholde og reparere nyere biler. Vi har et moderne værksted og vi sørger for altid at råde over det nyeste inden for værktøj og testudstyr. Derudover lægger vi vægt på, at vores mekanikere løbende bliver efteruddannet. Det betyder, at vi altid er opdaterede på den nyeste teknologi, og at vi altid finder de helt rigtige løsninger i enhver given situation.

Vi stræber efter på ethvert tidspunkt at være i stand til at hjælpe vores trofaste kunder. Vi sætter en ære i at være et værksted, hvor vores kunder altid kan få den helt rigtige hjælp med deres biler, og hvor ingen opgave er for kompliceret.

Mange af vores kunder, som har fået serviceret bilen hos os, bliver hurtigt trofaste stamkunder, der vender tilbage til værkstedet år efter år. Flere firmakunder, endda nogen som kommer langvejs fra, tilrettelægger deres egne kundebesøg efter, hvornår deres bil skal til service. Og så låner de en bil af os, mens vi servicerer deres egen bil.

I vores klargøringsafdeling, kan vi forvandle biler fra brugte til nye. Vi gennemgår alle biler for eventuelle stenslag, ridser og fejl i lakken, som skal repareres. Efterfølgende gennemgår vi bilerne med tekstilrens og imprægnering af al interiøret. Til sidst bliver bilerne poleret udvendigt og rengjort indvendigt, så de føles som nye igen. Denne proces sikrer, at vores biler altid fremstår som nye.

Vi servicerer alle nyere bilmærker, men vores værksted har speciale i tyske mærker som Audi, BMW, Mercedes og Opel.

 

Book service af din bil her

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - få en super pris nu!  Læs mere her