Om os

Mh Automobiler

 

Lidt historie

MH Automobiler startede i 1999 med et lille værksted og reparation af alle bilmærker. I 2007 flytter vi til store lokaler på Hans Egedes vej 2 B lige ved siden af en af Danmarks største Peugeot forhandlere.

I 2016 omdannes virksomheden til MH Automobiler ApS.

 

Firmaets politik

Hos MH Automobiler er kunden i centrum. Vi lever af at gøre vores kunder glade og tilfredse, så derfor leverer vi altid høj service. Hos MH Automobiler får du ren besked - her er der ingen skjulte fejl og mangler. Vi ved hvad kunden forventer, og kun tilfredse kunder kommer igen.

 

Bilsalg og værksted

Vores biler er topklargjorte. Bilerne har altid været gennem et grundigt eftersyn på værkstedet og er kosmetisk klargjorte inden salg. Vores værksted er udstyret med det nyeste testudstyr og værktøj. Vi modtager de fleste nye bilmærker. Vi sælger også udstyr til bilen som alufælge, dæk, stylingudstyr m.m.

Huso Vranic har siden 1999 ejet MH Automobiler. Interessen for biler stammer dog helt tilbage til teenageårene. Huso blev i 1991 udlært som VW mekaniker og har efter uddannelsen arbejdet hos bl.a. SMC Biler i Odense som mekaniker tilbage i 1996. Den faglige baggrund er således på plads.

Huso Vranic

Salg
Mobil: +45 40275656

Send mail

Kasper Zlatko

Salg/værksted
Mobil: +45 21274452

Send mail