Sælg din bil

Sælg din bil til MH Automobiler! Ønsker du at skifte din brugte bil ud med en nyere model står vi klar til at købe din bil. Vi køber ofte biler af både private og virksomheder og vi har den fornødne erfaring om bilernes markedspriser. Følg blot linket nederst på siden og udfyld formularen hvis du vil sælge din bil til MH Automobiler. Du er også velkommen til at besøge os på værkstedet i Odense, så vi i fællesskab kan efterse din bil. Vi sender et tilbud til dig, uanset om du kommer forbi værkstedet eller udfylder formularen her på siden.

Ikke en traditionel brugtbilsforhandler

Vi sørger for altid at have det mest moderne udstyr på vores værksted og i vores klargøringsafdeling. Derudover lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere er professionelle og ved, hvad de laver. Selv om vi gerne vil købe din bil, ønsker vi ikke at være en traditionel brugtbilsforhandler. Vi stræber efter at være leveringsdygtige i gode kvalitetsbiler til gode priser. Derfor har vi specialiseret os i at klargøre biler, så de fremstår som nye, og det betyder, at vi kan sælge bilen for det, den er værd. I vores øjne er en bilhandel kun god, hvis alle parter er tilfredse.

Eksperter i tyske biler

Vi tager os af alle nyere biler, men vi er specialister i tyske mærker som Audi, BMW, Mercedes og Opel.

Hvis du ønsker, at sælge din bil, skal vi bruge nogle informationer om både dig og bilen. Så første skridt i vores samarbejde, er at vi får dig til at bruge nedenstående formular.

 

Vi mangler biler, og vi er på udkig efter at bytte vores biler med din bil! Hvis du har fundet drømmebilen hos os, og samtidig ønsker at vi hjælper dig af med din nuværende bil, så brug venligst vores indbytningmodul herunder.


Formular leveret af